Tour America 2007

Chicagosta parin viikon reissu prätkillä Losiin. Losissa viikon kruisailua autolla. Sieltä lentäen Nykiin missä viikko seikkailuja jalkaisin ja metrolla. Elämästä kului kuukausi ja rahaa kului tolkuttomasti. Ja olisin valmis maksamaan sen kaiken uudestaan.

Chicagon osuus on vähän odottelua itse prätkäreissun suhteen. Route 66 osuus taas on itse reissun juoni. Los Angeles ja New York lyötiin pinon päälle kun teki mieli tutkia vieraita suurkaupunkeja kun nyt tolle mantereelle sattui eksymään.

Koko setti on melkolailla matkapäiväkirjasta sähköiseen muotoon naputeltua oikelukematonta katkonaista ajatuksenvirtaa. Kyseessä tosiaan on matkapäiväkirja eikä mikään suuri kirjallisuuden historian merkkiteos ja siihen kannattaa suhtauta sen mukaisesti. Tarinoiden tukena on muutamia kuvia mutta huomattavasti suuremmat määrät kuvia löytää itse kuvagallerioista. Ei niitä kaikkia voinut tekstin kylkeen tunkea kuitenkaan.

Jotain pieniä videonpätkiäkin on reissusta säilynyt muttei niistä mitään kokoillan elokuvaa saa. Tässä kuitenkin pikkufiilistelynä virallisen trailerin tylysti lyhennetty versio:

Kiitos kuvista ja videoista menee koko reissuporukalle. Näiden sivujen kokoelma on kasattu yhteisestä materiaalista.

.